David Lundqvist

David Lundqvist

Årets kokk i Sverige

Vår Sterling® Ambassadør i Sverige er David Lundqvist. David er oppvokst på Orust, på vestkysten av Sverige. Allerede som 13-åring begynte han i Slussens Pensionat på Orust, hvor han ble i hele ti år, hvor av de siste årene som kjøkkensjef.

David har lang erfaring fra restauranter som Grand Hotel Saltsjöbaden, Operakällaren og Restaurang Jonas i Stockholm samt Hos Pelle, Fiskekrogen og Restaurang Fond i Gøteborg.

I dag driver David Slussens Pensionat – Sveriges originale når det kommer til musikkrestauranter, de arrangerer også bryllup, konferanser og fester.

I 2018 ble David Årets kokk i Sverige

David er en ærlig kokk som alltid leverer høye smaker pakket med en enkelhet, men uten å glemme finesse og flott finish. Hvis David får bestemme fredagsmiddagen selv, er favoritten lavtemperatur Sterling® Kveite med brunet smør, grillet sitron og pepperrot.

David anser at Sterling® er uslåelig når det gjelder jevnhet, fleksibilitet og høy kvalitet. Uansett i hvilke anledning jeg ønsker å bruke kveite, er Sterling® alltid best ettersom jeg enkelt kan planlegge basert på størrelsen, prisen og produktet jeg ønsker å servere.

Struktur, smak og renhet i ettersmaken er vanskelig å slå og jeg føler ingen begrensninger, men heller muligheter når jeg tenker på smaker, kombinasjoner, menyer osv. som inkluderer Sterling®.

La deg inspirere på kjøkkenet!

Våre oppskrifter